Selena Bay Resort Hurghada erbjuder ett 5-stjärnig boende med 20.000 m2 privat strand för dig som vill ha det bästa!
Vare sig du är mest intresserad av att köpa en lägenhet i Egypten som ett perfekt lyxigt semesterboende, eller att skapa en hållbar investering med god förväntad värdestegring – eller kanske en kombination av detta, då är Selena Bay Resort ditt val vid köp av lägenhet i Egypten.

Selena Bay
Med allt Hurghada erbjuder samt attraktioner så som 18-håls championship golfbanor, Cable park i världsklass i sin direkta närhet och viktigast av allt, Selena Bay är en av de få Gated Communities i Hurghada som har sin egen privata strand, flertalet lägenheter har en enastående havsutsikt, och du kan ta ett dopp i Röda havet bara några få meter från ditt boende. Dessutom njuta av alla de bekvämligheter man kan förvänta sig på en fem-stjärnig Resort, vilket inkluderar uppvärmda swimmingpooler, barnpool, ett fullt utrustat Spa-center och en mängd barer och restauranger att välja emellan.

Selena Bay
Faciliteter:Egen privat 20.000 m2 strand. Utmärkt läge emellan Hurghada City och den exklusiva staden El Gouna. Totalt områdesyta 70.000m2
Egen småbåtshamn. Anlagda och uppvuxna trädgårdar. Spa och WellnessSport & Fitness Club, bastu och ångbad. Områdesbevakning och bemannad passagekontroll samt concierge-service. Dykskola, vattensportcenter, vattenbungalows. Olika restaurangval: italienska, asiatiska, internationella samt fisk/grill alternativ. Modebutiker och designerbutiker. Rumsbetjäning, tvättservice, supermarket, snackbar och kaféer.
Barnklubb och lekplats

Hurghadas internationella flygplats ligger bara 15 minuters biltur bort.
Hurghadas Marina och den livliga pulsen vid Sheraton Road ligger bara 10 minuter bort med taxi. Hurghadas nya Senzo-köpcentrum bara på fem minuters avstånd.

Ladda ner broschyr : http://selenabay.com/downloads/Brochure.pdf