Söker du ett boende bortom Hurghada`s täta stadspuls?
Upplevs El Gounha och Sahl Hashish som för dyrt och exklusivt?

Marsa Alam är beläget 250 km söder om Hurghada (en dryg timmes bilfärd). Med 4-5 bussavgångar per dag mellan El Gouna—Hurghada- Marsa Alam säkerställs en enkel och billig kontakt och kommunikation med andra intressanta områden utefter Röda Havskusten.

Marsa Alam har sedan många år en egen flygplats vilket innebär snabb transfer samt att lediga och billiga flygstolar erbjuds både till Hurghada och det växande chartermålet Marsa Alam.

Fler och fler svenska charterbolag har Marsa Alam som resmål. Områdets yta är 6,5 milj m2 och en kustlinje som är 7,5 km.

Ett tiotal kompletta hotellkomplex med alla faciliteter samt marina, golfbana, affärer, barer, restauranger ingår i områdets Etapp 1.

La Perla

La Perla

Söker man ett välritat och välbyggt område med 1-3sovrums-lägenheter, till mycket attraktiva priser är La Perla ditt val.

Marsa Alam har vuxit fram som ett mycket intressant investeringsalternativ tack vare sin dragningskraft till alla med speciellt intresse för Röda Havet. Uthyrningspotentialen är naturligtvis också högintressant Sol, bad och värme året runt.

Fiskeliv samt dyk och vattensport med koraller och dykområden anses vara de bästa i Egypten och kanske även i hela världen!

Prisnivåer på objekten startar från ca.200.000 SEK och en mycket god kapitalökning/värdeökning jämförbar med Hurghada`s är att vänta. Redan färdigbyggda alternativ kan också erbjudas.

Egypten och områden vid Röda Havet t.ex. Hurghada och Marsa Alam kan expansionsmässigt jämföras med den utveckling som den Spanska Solkusten upplevde under åren 1950-2000.