En uppgång av förfrågningar om lägenhetsköp i Hurghada har nu kunnat märkas.

Många av dessa förfrågningar gäller samma intresse som många av våra investeringsväntande kunder har, nämligen att hitta både leveransklara och off plan-lägenheter/studios i prisklasserna 90.000-300.000 SEK .Tack vare vårt nyligen inledda samarbete med en större lokal byggherre kan vi nu erbjuda intressanta objekt för omgående leverans även i denna prisklass.

Naturligtvis är det inte strandläge och lyxig miljö dessa objekt erbjuder, men vår förhoppning och övertygelse är att dessa lägenheters läge och standard skall vara ”tillräckligt bra” för våra lägenhetsspekulanter.

Information om dessa lägenheter kommer snarast möjligt upp på vår hemsida.

Du som redan nu är intresserad, skicka oss ett mail, så återkommer vi med förhandsinformation om dessa lägenheter.