Samra Bay

Samra Bay är en mycket exklusiv Gated Resort beläget i Hurghadas södra område vid The Golden Promenad med ett antal 5-stjärniga hotell som grannar; Grand Plaza, Steigenberger Hotell osv. Boende direkt vid Röda havet med en 1 km lång privat strand. 5 minuters biltur in till Sheraton Road. 164 st studios samt 1-2 sovrumslägenheter erbjuds: prisläge: 550.000-1.500.000 SEK. Inflyttning våren 2013.

För mer bilder och information: http://www.facebook.com/SamraBayMarinaSpaResort?fref=ts

Georgia Resort

Georgia Resort är ett snyggt och trevligt utformat bostadshus, idealiskt beläget vid kusten i Hurghadas mycket populära område Al Ahyaa. Detta område är beläget 10 minuter norr ut från Sheraton Road mot El Gouna. Köravstånd från Hurghadas flygplats är 15 minuter.

Georgia Resort byggs i 2 etapper och består i den första fasen av 67 lägenheter och den andra fasen av 71 lägenheter. Ett urval av studios, 1 och 2 sovrumslägenheter erbjuds tillsammans med kommersiella outlet-butiker, avsedda för Mini Market, apotek, restaurang samt ett gym med fri entré för de boende i fastigheten. Hela fastigheten byggs också med största hänsyn tagen till handikappvänlighet. Prislägen 67.500-195.000 SEK. Avbetalning kan göras under byggets fortskridande. Inflyttning sker december 2014.

För mer bilder och information: http://www.facebook.com/pages/One-Stop-Overseas-Construction/256770781108017

Florenza Khamsin

Florenza Khamsin är en Gated Resort beläget inne i Hurghadas Arabia-kvarter i direkt anslutning till gamla Hurghada El Dahar.
Mycket attraktiv prissättning erbjuds även för boende med havsutsikt. Egen privat strand direkt vid Röda Havet.
10 minuters promenad till Sheraton Road. Studios, 1-3 sovrumslägenheter erbjuds i prislägen 250.000-1.400.000 SEK. En 5-årig amorteringsplan kan erbjudas. Inflyttning inleds våren 2013.

Turtles Beach Resort


Området Turtles Beach Resort erbjuder ett enastående boende inom en sk Gated Community med bevakning dygnet runt av entré och område. Östra delen av området består av en ca.100 meter lång privat sandstrand! Studios samt 1-2 sovrumslägenheter erbjuds. Beläget 10 minuters bil-avstånd norrut från City. Takterrass med restaurang samt gym, spa och pooler inom området.
Prisläge: 250.000-700.000 SEK.
Leverans av området inleds under slutet av 2014. Avbetalningsplan under färdigställandet erbjuds.
För mer bilder och information: https://www.facebook.com/aegyptenimmobilien?ref=hl